Всички комисии в Народното събрание вече имат председатели. Халил Летифов от

...
Всички комисии в Народното събрание вече имат председатели. Халил Летифов от
Коментари Харесай

Летифов от ДПС оглави спортната комисия в парламента

Всички комисии в Народното събрание към този момент имат ръководители. 

Халил Летифов от Движение за права и свободи е новият ръководител на Комисията по спорта.

" Продължаваме Промяната " отдръпнаха своята кандидатура на Радостин Василев, тъй като не желали да стават част от " калните битки на Движение за права и свободи ".

Росен Костурков от Политическа партия беше определен за ръководител на земеделската комисия.

" Няма да предлагаме претендент. Станахме очевидци в залата на Народното събрание на грозни подиуми. За обществото депутатите се карат за ръководител. Не искам да ставам част от калните битки на Движение за права и свободи. Не искам да ставам част от задкулисие, обвързвано евентуално с президентството и Весела Лечева ", заяви Радостин Василев от " Продължаваме Промяната ", представен от Българска национална телевизия.

По думите му политическата просвета изисква, когато два пъти не може да бъде определен ръководител на Комисията по спорт, оттегляш кандидатурата.

" Вчера по тази причина взехме решение да не участваме в тези кални борби. За обществото излиза наяве едно: Тези се карат за власт. Аз не се колебая в неговите професионални качества - на господин Летифов. Призовавам сътрудниците от Българска социалистическа партия и " Демократична България, които ме поддържаха, да не го поддържат, това е знак към задкулисието, че няма да им позволим да вкарат ръководител по втория метод ", допълни Радостин Василев, написа ruse24.bg.

" Гласувах срещу. Не знам дали господин Летифов е приключил спортното учебно заведение. Така е - няма да върви на Олимпиада, само че маже ли да каже по какъв начин ще ръководи тази комисия, поддържа ли връзка със спортните федерации. Това е кандидатура, която е политическа ", сподели още Инна Иванова от Политическа партия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР